Interieurstyling

Wil je je winkel updaten? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Door middel van veranderingen in het interieur routing wand-indelingen en uitstraling aan de buitenkant geven we de winkel een make over. Met sfeerverhogende middelen zorgen we ervoor dat het een winkel wordt waar iedereen graag naar binnen stapt!

Heeft je winkel een update nodig of verander je van assortiment of doelgroep? Samen met jou en jouw wensen maak ik een plan waar jij en jouw klant blij van worden. Wat past bij jou en jouw doelgroep. Door middel van veranderingen in het interieur routing wand-indelingen en uitstraling aan de buitenkant geven we de winkel een make over. Met sfeerverhogende middelen zorgen we ervoor dat het een winkel wordt waar iedereen graag naar binnen stapt. Ik ben praktisch, oplossingsgericht en ik houd van een inrichting met een knipoog!

Ook voor kantoren die een andere invulling nodig hebben ben je bij mij aan het juiste adres.

Wil je meer weten? Bel of mail me dan.

Telefoon: 06 55358090

Mail: Lisette@4styling.nl