Interieurstyling

Heeft je winkel een update nodig of verander je van assortiment of doelgroep? Samen met jou en jouw wensen maak ik een plan waar jij en jouw klant blij van worden. Wat past bij jou en jouw doelgroep. Door middel van veranderingen in het interieur routing wand-indelingen en uitstraling aan de buitenkant geven we de winkel een make over. Met sfeerverhogende middelen zorgen we ervoor dat het een winkel wordt waar iedereen graag naar binnen stapt. Ik ben praktisch, oplossingsgericht en ik houd van een inrichting met een knipoog!

Of heb je een andere invulling nodig voor je kantoorruimte of bedrijfsruimte? Ook voor kantoren die en andere bedrijfsruimtes ben je bij mij aan het juiste adres. Door mijn jarenlange praktijkervaring, commerciële inslag en onconventionele maar toch praktische kijk, zie ik mogelijkheden in plaats van obstakels.

Wil je meer weten? Bel me dan voor een vrijblijvend gesprek. Dan kan je uitvinden of ik en mijn werkwijze bij jullie pas. Mail je liever? Dat kan natuurlijk ook.

Telefoon: 06 55358090

Mail: Lisette@4styling.nl