Winkeladvies

We beginnen met een gesprek met de eigenaar van de winkel waarom een winkeladvies gewenst is. Komen er niet genoeg klanten of komen de verkeerde klanten binnen? Gaan klanten halverwege de winkel alweer uit? Komen er genoeg klanten binnen maar kopen ze niets? Misschien loopt de routing niet lekker of is er een restyling van het interieur nodig.

Wat houd een winkeladvies in?

Als we dit weten gaan we samen de winkel bekijken.

Dit zijn een aantal punten die we zullen doornemen. Het is altijd goed om te weten wat de verbeterpunten zijn maar waar het toch om gaat is op welke manieren je het kan corrigeren. Daar ligt de kracht van 4 Styling. Door verplaatsing van meubilair kan er een veel betere sfeer en routing in uw winkel ontstaan. Door optimaliseren van de artikel presentaties, een ander kleurgebruik en opvallende sfeerbepalende factoren toe te voegen aan uw winkel, kan er nog veel meer uit de winkel gehaald worden, op een eenvoudige manier zonder hoge kosten te maken.

In een 3 uur durend winkeladvies geeft 4 Styling ideeën aan wat je met je winkel zou kunnen doen. We bespreken de winkel puntsgewijs waarin plannen naar voren komen om met weinig middelen het optimale uit je winkel te halen. Het is niet mogelijk om een precies kleurenschema af te geven en in dit gesprek details over behang, foto’s, meubels of lampen uit te werken.  Een winkeladvies is een mondeling advies. Het is handig om aantekeningen te maken om het later nog eens na te kunnen lezen.

Om het maximale uit het winkeladvies te halen, stellen wij voor om een uitgebreid verslag met foto’s, plattegrond en kleurenschema te laten maken. Van tevoren maken we duidelijke afspraken hoeveel tijd het verslag in beslag mag nemen.

Een winkeladvies duurt ongeveer 3 uur en kost 400,- excl. reis en parkeerkosten.

Een uitgebreid verslag voor een winkelmetamorfose kost 75,- per uur incl. materiaalkosten excl. Reis en parkeerkosten. Van te voren maken we duidelijke afspraken hoeveel tijd ik in het verslag mag steken afhankelijk van de grote van de metamorfose.

Wil je meer weten? Bel of mail me dan.

Telefoon: 06 55358090

Mail: Lisette@4styling.nl