Interieurstyling particulier

Ben je niet tevreden (meer) met je interieur, functioneert het niet zoals je wilt? Ontbreekt het je aan tijd en inspiratie en zou je het fijn vinden dat er iemand bij jou langs komt om te kijken of er met simpele middelen meer sfeer te bereiken is? Misschien heb je bepaalde wensen, bijvoorbeeld een werk of speelplek integreren in je woongedeelte maar weet je niet hoe je dit voor mekaar krijgt? Dan ben je bij 4 Styling aan het goede adres.

Mijn uitgangspunt is jouw huis (of een gedeelte daarvan) opnieuw indelen, waarvan ik gebruik maak van jouw meubelen en jouw persoonlijke dingen waaraan je gehecht bent, met als resultaat een woonplek waar je je weer lekker voelt.

Ik hou ervan om te werken met bestaande elementen eventueel met toevoeging van nieuwe dingen. Ik hou er niet van om je een stijl op te dringen die niet de jouwe is. Ik luister naar je en kijk naar wie je bent en geef doelgerichte adviezen om je leefruimte optimaal te benutten.

Ik hanteer een vaste prijs voor een dagdeel/hele dag waarbij ik in een kennismakingsgesprek gelijk adviezen geef die je zelf kan uitvoeren maar die ik ook voor je kan doen. Alles gaat in overleg.

Wil je meer weten? Bel of mail me dan.

Telefoon: 06 55358090

Mail: Lisette@4styling.nl